31.01.17

Унікальні релаксації, написані ліцеїстами

Автор – Карпенко Анна
Заплющте очі, розслабтеся. Уявіть, що ви – квітка: легка і ніжна. Тягнетесь до світла, сонечка, яке грайливо осяває ваші пелюстки своїми променями. Ви стаєте спокійні, як недоторканна квітка, але рішучі, як пуп’янок, що розпускається. Вам добре, вас овіває легенький вітерець, що ласкаво пахне квітами. Задоволені, спокійні, відчуваєте щастя, радість і сили в собі. Поділіться своїми відчуттями з іншими! Ви – молодець!
***

Сядьте рівно, розслабтесь, опустіть повіки. Уявіть, що ви – метелик. Вас наповнює легкість, оптимізм і доброта. Маєте гарні крила, на яких чудові візерунки, ви – сама ніжність. Повільно, але впевнено піднімаєтесь вище і вище, забуваючи про всі невдачі, печалі й нещастя, вони все менше вас турбують. Розкриваєте крила - і ось, нарешті, ви – вільні! Летите високо в небі і зустрічаєте там інших метеликів, таких же гарних і добрих. Це ваші друзі, бажають вам лише найкращого, на що ви, у свою чергу, відповідаєте взаємністю. Оглядаєтесь – навколо краса і невимушеність. Небо ніжно-блакитного кольору, на якому пишні хмарки, схожі на пушинки, грайливо кружляють навколо вас. Сонечко весело всміхається вам найщирішою посмішкою. Насолодившись дивовижею, ви згадуєте, що час повертатись. Ви обережно спускаєтесь униз, спокійно повертаючись до повсякденного життя, і завжди памятаєте, що ви можете полетіти в небо будь-де і будь-коли.
***
Автор - Усенко Яна
Заплющте очі, розслабтеся. Уявіть, що навколо вас квітуче поле, безліч яскравих квітів, які приваблюють своєю ніжністю та невичерпною енергією. Удихнувши всі пахощі поля, ви набираєтеся сили, здоров’я, позитивних емоцій. Сонце лагідними промінчиками торкається вашого обличчя, легенький вітерець приніс вам спокій. Тепер усе добре: у вашій душі панує гармонія!
                                                                      ***
Автор – Конончук Ірина
Уяви, що ти сидиш перед книгою з української мови. Тобі здається, що складно вивчити цю солов'їну мову, але це не так. Книга це поле, а правила твої улюблеі квіти, які ростуть на ньому. І ти їх збираєш із радістю на душі стає спокійно, весело. Ти на сьомому небі від щастя. Та головне – ніколи не потрібно опускати рук! Навпаки, потрібно із себе вискакувати й досягати мети. Усе буде добре! Повір у себе. Адже я повірила в тебе, у твої успіхи.
***

Уявіть, що ви прокинулися сонячного ранку, коли на дворі наступила ваша улюблена пора – весна. Ви поглянули у вікно, туди, де сонце прокидається разом із вами. І ви побачили гарні білосніжні, як сніг, квіти. Вони розквітають так само, як і ваше життя. Життя красиве, яскраве, веселе, і на нього можна дивитися цілу вічність, як на квіти.
 

Немає коментарів: