29.01.17

Сподіваюся, що вранці ви виконуєте фізичні вправи, адже це запорука гарного фізичного і психічного самопочуття на ввесь день


Рекомендую  щодня виконувати такі фізичні вправи
Детально дивися тут:

Вправа №1
Вихідне положення – ноги разом, руки вздовж тулуба. Виконуємо кругові оберти головою. На рахунок «1-5» - у праву сторону. Те ж саме, на рахунок «6-10», виконуємо в ліву сторону.
Вправа №2
Вихідне положення – ноги разом, руки вздовж тулуба. Робимо колові рухи руками, із максимальною амплітудою. На рахунок «1-5» виконуємо колові рухи вперед, на рахунок «6-10» - колові рухи назад.
Вправа №3
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки – на поясі. Виконуємо колові рухи тазом.  На рахунок «1-5» виконуємо колові рухи вправо, на рахунок «6-10» - колові рухи вліво.
Вправа №4
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки – на поясі. Виконуємо нахили тулуба в сторони.  На рахунок «1-2» - нахили вправо, на рахунок «3-4» - уліво. Повторити 4 рази.
Вправа №5
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки – на поясі. Виконуємо нахили тулуба вперед і назад, не згинаючи ніг.  На рахунок «1-2» - уперед, на рахунок «3-4» - назад. Повторити 4 рази.
Вправа №6
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки – на поясі. Виконуємо виступи ногами. На рахунок «1» виставити праву ногу вперед, на рахунок «2» - приставити її назад, на рахунок «3» виставити ліву ногу вперед, на рахунок «4» - приставити її назад. Повторити 4 рази.
Вправа №6
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки – зімкнені, перед собою. Робимо пружинисті виступи ногами вправо, уліво. На рахунок «1-3» відставити праву ногу в праву сторону, присівши, попружинити, на рахунок «4-6» - приставити її назад, вирівнятися, на рахунок «1-3» відставити ліву ногу в ліву сторону, присівши, попружинити, на рахунок «4» - приставити її назад, вирівнятися. Повторити 4 рази.
Вправа №7
Вихідне положення – ноги широко, руки зімкнені. Виконуємо нахили тулуба, не згинаючи ніг, до правої та лівої ноги. На рахунок «1» нахилитися зімкненими руками до носка правої ноги, на рахунок «2» - доторкнутися підлоги, на рахунок «3» нахилитися зімкненими руками до носка лівої ноги, на рахунок «4» - вирівнятися. Повторити 4 рази.
Вправа №8
Вихідне положення – ноги разом, руки вздовж тулуба. Виконуємо почергове згинання правої та лівої ноги  перед тулубом та відведення її назад. На рахунок «1» зігнути праву ногу, піднявши на рівні пояса, на рахунок «2» - випад правої ноги назад,  на рахунок «3» вирівнятися. Повторити це 4 рази. На рахунок «1» зігнути ліву ногу, піднявши на рівні пояса, на рахунок «2» - випад лівої ноги назад, на рахунок «3» вирівнятися. Повторити це 4 рази.
Вправа №9
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки вздовж тулуба. Виконуємо присідання. На рахунок «1» потрібно присісти, поставивши руки перед собою на рівні грудей, на рахунок «2» - зайняти вихідне положення. Повторити це 4 рази.
Вправа №10
Вихідне положення – ноги широко, руки перед собою, на рівні грудей. Виконуємо почергове піднімання правої та лівої ноги до рук. На рахунок «1» доторкнутися правою ногою пальців лівої руки, на рахунок «2» - зайняти вихідне положення, на рахунок «3» доторкнутися лівою ногою пальців правої руки, на рахунок «4» - зайняти вихідне положення. Повторити 4 рази.
Вправа №11
Вихідне положення – ноги широко, стати обличчям один до одного, покласти руки на плечі партнера. На рахунок «1-3» виконати пружинисті нахили тулуба вниз, на рахунок «4» -  зайняти вихідне положення. Повторити 4 рази.
Вправа №12
Вихідне положення – ноги на ширині плечей, руки вздовж тулуба. Підняти руки вгору, роблячи вдих, опустити, роблячи видих. Повторити 4 рази.

Немає коментарів: