05.10.16

ІІІ Всеукраїнська олімпіада із філософії

НЦ «МАНУ» і факультет філософської освіти і науки НПУ імені М. П. Драгоманова у жовтні – листопаді 2016 р. проведуть для учнів 8–11-х класів ІІІ Всеукраїнську олімпіаду з філософії з метою популяризації філософської освіти та заохочення молоді до креативного і критичного мислення.
Форми проведення олімпіади: заочна (жовтень); очна (листопад), до участі в якій будуть запрошені два переможці заочного етапу з кожного регіону України.
Конкурсна робота – філософське есе – невеликий за обсягом (до 10 сторінок) і самостійний за змістом письмовий твір із чітко вираженою авторською думкою, розгорнутий у формі розповіді з метою обґрунтування і демонстрації власної точки зору на певне явище чи предмет. Мови написання робіт: українська (8–9, 10–11 класи); англійська (10–11 класи). Тема філософського есе заочного етапу: «Не поділяючи ваших переконань, я життя віддам, захищаючи ваше право їх висловлювати» (Вольтер/Евелін Беатріс Холл) / The topic of philosophical essay is «I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it» (Voltaire/Evelyn Beatrice Hall).
Для участі в олімпіаді необхідно до 31 жовтня заповнити анкету і надіслати шифроване конкурсне есе, оформлене відповідно до вимог, на адресу оргкомітету.
Оприлюднення результатів заочного етапу відбудеться не пізніше 10 листопада на сайтіОчний етап буде проведено 17–18 листопада в м. Києві. Інформація про місце проведення і орієнтовна програма будуть повідомлені не пізніше 31 жовтня.
 Координатори заходу:· Адаменко Надія – заступник директора факультету філософської освіти і науки НПУ імені М. П. Драгоманова. Контакти: (067) 164 88 09; Наталія Легка – методист навчально-виховного відділу НЦ «МАНУ». Контакти: (044) 489 55 83.


Немає коментарів: