06.05.17

Вступна кампанія 2017 р.

Вступники можуть подати до 9 заяв на місця державного та регіонального замовлення не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Подання заяв на навчання за контрактом не обмежується.
Вступна кампанія 2017 року розпочинається 12 липня. Із цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати від абітурієнтів документи для вступу в електронній та паперовій формі.
Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня.
Медичні огляди та інші доконкурсні процедури, якщо це викликано установленими законодавством особливими умовами конкурсного відбору за відповідними конкурсними пропозиціями, проводяться до 11 липня.
Прийом заяв та документів від вступників починається 12 липня, крім військових вищих навчальних закладів (військових підрозділів вищих навчальних закладів), та закінчується о 18 годині 20 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, та о 18 годині 26 липня для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.
Строки проведення творчих конкурсів, іспитів та співбесід:
  • Творчі конкурси проводяться у кілька сесій із 17 до 26 липня включно.
  • Вступні іспити проводяться з 21 до 26 липня включно.
  • Співбесіди проводяться з 21 до 23 липня включно.              http://osvita.ua/vnz/consultations/19477/


Немає коментарів: