04.11.18

Конкурс учнівських есе «Яким я бачу своє найближче майбутнє»


Конкурс учнівських есе
«Яким я бачу своє найближче майбутнє»
Конкурс проводиться з метою виявлення творчо обдарованої, нестандартно мислячої, ініціативної учнівської молоді; формування потреби в самовдосконаленні, профорієнтаційного самовизначення підлітків; розвитку активної життєвої позиції; підвищення інтересу до вивчення української та англійської/німецької мови, української літератури та історії, фізики й математики.
Організатор конкурсу – Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради.
Конкурс проводиться на базі Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради з 1 листопада  2018 р. по 1 лютого 2019 р.
До участі в конкурсі запрошуються учні 8-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв. Необхідно до 1 лютого 2019 р. надіслати анкету та конкурсну роботу.
Анкета учасників конкурсу має містити такі складові:
·        прізвище та ім’я автора есе;
·        назва навчального закладу, адреса;
·        клас автора есе;
·        електронна пошта (особиста чи навчального закладу);
·        телефон.
Вимоги до есе:
Есе може бути текстуальним або у формі відеоролика.
Вимоги до створення есе у формі письмового друкованого тексту:
·        має бути виконане в текстовому редакторі Microsoft Word (тип шрифту – Times New Roman, розмір шрифту – 14, інтервал – 1,5 інтервали, поля: зверху – 2, знизу – 2, зліва – 2, справа – 2);
·        розмір есе не повинен бути більше 2 аркушів формату А4;
·        самостійність, креативність, оригінальність, аргументованість, логічність викладу думок.
Вимоги до створення есе у формі відеоролика:
·        відповідність змісту відеосюжету темі есе;
·        самостійність, креативність, оригінальність, аргументованість, логічність викладу думок;
·        тривалість – 5-7 хвилин;
·        технічна якість роботи.
Усі права на роботу залишаються за автором. Надсилаючи есе та персональні дані на конкурс, учасники, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-УІ, надають згоду на збір та обробку особистих персональних даних у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних. Подання роботи на конкурс автоматично означає дозвіл розміщувати її в друкованих та електронних ЗМІ, включати до збірників. Подаючи роботу на конкурс, учасник гарантує дотримання законодавства України про інтелектуальну власність.
Роботи надсилати поштою (16600 м. Ніжин, вул. Богуна, 1, Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради) або на e-mail (liceyobl-nizhyn@ukr.net). Контактні телефони: (04631) 2-35-42; 0966626279.
Результати конкурсу будуть оголошені 15 лютого 2019 р. на сайті ліцею –http://www.nopl.org.ua.  
Автори трьох найкращих робіт протягом березня матимуть можливість відчути себе майбутніми ліцеїстами, відвідавши навчальні заняття в Ніжинському обласному педагогічному ліцеї Чернігівської обласної ради (за вибором переможця).

Немає коментарів: