08.06.18

Дослідницькі гранти

У межах програми Ради Європи «DISCO» оголошено конкурс мікро-грантів на проекти, спрямовані на підтримку прав людини та демократії. Обсяг гранту - до 50 000 євро. Дедлайн - 25 червня 2018 р.
http://gurt.org.ua/news/grants/46190/
Болгарська фундація гендерних досліджень у партнерстві з організаціями «Адвокати за права людини» (Міннесота) та «Рівність зараз» оголошують прийом заявок на 7-й Тренінговий Інститут з прав людини для жінок. До участі запрошуються юрист(к)и з Центрально-Східної Європи та нових незалежних держав, які працюють у громадських організаціях, що займаються тематикою прав людини або прав жінок. Витрати на участь, транспорт, проживання та харчування оплачуються організаторами. Дедлайн - 13 липня 2018 р.
http://gurt.org.ua/news/trainings/46150/

«Глобальний Фонд для жінок» підтримує жіночі групи, чия діяльність спрямована на поліпшення становища жінок і дівчаток у світі та ведеться за межами США. Фонд постійно виділяє невеликі гранти в розмірі від $500 до $20 тис. на загальний розвиток діяльності жіночих об’єднань, а також на реалізацію конкретних проектів, отже заявки можна подавати будь-коли, адже конкретного дедлайну немає.

http://gurt.org.ua/news/grants/46018/

Тренінг для лідерів НУО (Польща). Участь у тренінгу допоможе підвищити ефективність діяльності організації, зовнішніх та внутрішніх комунікації. Дедлайн – 2 липня 2018 р.


Немає коментарів: