05.10.17

Вітаю із Всесвітнім днем учителя!!!

Учитель і повна віддача духовних і фізичних сил - синоніми. Без вашої любові, турботи, прагнення віддати їм максимум знань наші ліцеїсти не стали б такими впевненими в собі, глибоко мислячими, кмітливими, креативними. Тому бажаю всім, щоб на життєвому шляху зустрічалися лише такі учні, які хочуть розвиватися, удосконалюватися, були вдячними вам за кожен грам знань, сформованих умінь!
Також у вирі буденної педагогічної діяльності не забувайте, що ви - жінка! Поетеса Любов Ігнатова вказала на наші позитивні сторони:
Ти - ЖІНКА! Значить дуже ніжна! Ти гармонійна, дивна і п'янка, Ти дуже вишукана, дивовижна, Для когось в світі ти одна така! Ти - ЖІНКА! Значить духом сильна, Ти знаєш, чого хочеш від життя, Водночас і проста, і дуже стильна, І загадкова, як саме буття... Ти - ЖІНКА! Значить ти - кохана! Хоч раз в житті ти відчувала це. Для когось ти - найкраща і жадана, Для когось лик святий - твоє лице... Ти - ЖІНКА! Пам'ятай це всюди! І як би там не склалось майбуття, А справжня ЖІНКА завжди в шані буде, Бо ЖІНКА - це і є творець життя!..

Немає коментарів: