11.09.17

Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»

Із нагоди святкування Дня матері започатковано Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами». Конкурс стартує з 15 вересня 2017 року до 15 березня 2018 року. Проводиться серед учнів 1-11 класів у трьох номінаціях: малюнок, вірш, лист-есе. Тематика конкурсних робіт: «Родина та родинні цінності», «Повага до батьків», «Мама і Україна». Переможців у кожній номінації буде нагороджено подарунками. Церемонія нагородження переможців відбудеться в м. Києві.
Текст віршів і листів необхідно оформлювати за вимогами: формат сторінки – А4, шрифт – Times New Roman, розмір шрифту – 14, міжрядковий інтервал – 1,5 см, поля: ліве – 3 см, праве – 1,5 см, верхнє й нижнє – по 2,5 см. Обсяг конкурсної роботи до 3 сторінок.
Конкурсні листи та вірші слід надсилати тільки в електронному форматі на адресу listdomami@gmail.com із зазначенням назви файлу: прізвища учасника_номінація (Наприклад Іваненко_лист) та вказати в темі повідомлення ПІБ і номінацію. Для участі в Конкурсі потрібно заповнити заявку.

Конкурсні малюнки слід подавати у форматі А3 та надсилати лише звичайною поштою на адресу м. Київ, відділення Нової пошти № 93 або відділення Укрпошти. 

Немає коментарів: