31.05.16


Шановні випускникиВітаю Вас із завершенням навчального року. Хочу вам сказати кілька слів вдячності за те, що ви були поруч протягом 2 років.
Ви часто, коли на уроці підіймалися психологічні питання, просили мене скласти ваш характерологічний портрет. У цілому вас можна охарактеризувати так: енергійні, креативні, доброзичливі, щирі, відкриті.
 Сьогодні, святкуючи ваш перехід у доросле й самостійне життя, хочу Вам сказати 5 слів:
·  «ДЯКУЮ», що із задоволенням були на моїх уроках та відповідали на мою увагу до вас своєю любов’ю.
· «БАЖАЮ», щоб у майбутньому на вашому життєвому шляху зустрічалися люди, які ніколи не зрадять, не образять, а будуть вірними до останнього подиху.
·  «СПОДІВАЮСЯ», що в реальному житті вам хоч колись знадобляться уміння ставити коми, тире, двокрапки, у розмові з друзями ви інколи згадуватимете українських істориків, політичних діячів, письменників.
· «ВІРЮ», що уроки формування гендерної культури допоможуть вам у найближчі роки створити гармонійну сім’ю, де пануватиме взаємоповага, взаєморозуміння, кохання.
· «ЗНАЮ», завтра у вас розпочнеться нове життя в мирній і заможній країні.
Сподіваюся, що всі ці 5 слів синтезуються в одне ціле, і ви, вже дорослі юнаки і юнки, почуватиметеся щасливими, із легкістю й вирішуватимете життєві труднощі, максимально швидко перетинатимете чорну смугу, щоб якомога швидше відчути ейфорію у хвилини божої благодаті. 

Немає коментарів: